Sokos Hotel Viru

 


VIRU2

www.sokoshotels.fi
Viru väljak 4, Tallinn Puh. +372 6 809 300

Rakennettu 1972
Kerroksia 23 
Hissi On (6)
Keskustaan Keskustassa
Satamaan n. 1 km 
Ravintola On (2)
Baari On (3)
Yökerho On

Yleistä:

Viron ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja lähialueen hienoin hotelli. Tasokas, moderni ja monipuolinen hotelli aivan Tallinnan sydämmessä.

Majoitus:

Hotellissa on 516 mukavaa ja nykyaikaista huonetta. Allergikoille ja liikuntarajoitteisille erikoishuoneet.
*Standard twin-huone: erilliset huoneet, perkettilattia, lisävuode mahdollisuus,
*Standard Queen-huone: parivuode, parkettilattia, kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella
*Standard Twin-huone: erilliset vuoteet, parkettilattia
*Standard Family Four-huone: perhehuone, jossa on kerrossänky ja erilliset vuoteet. Tilaa viiden hengen perheelle, Huoneessa on kaikki vedenkeittimestä lasten saippuoihin ja pottaan.
*Superior Twin-mahdollisuus 2 lisävuoteeseen: erilliset vuoteet, parkettilattia. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen.
*Superior Twin-huone: erilliset vuoteet, kokolattiamatto
*Junior Suite Twin-huone: erilliset vuoteet, parkettilattia, sauna
*Suite-huone: hotellin suurimmat sviitit joko saunalla tai poreammeella. Näköala kaupungille tai merelle. Erilliset vuoteet, parkettilattia, erillinen makuu- ja olohuone joissa HD-TV:t.
*Superior Twin, m ahdollisuus 2 lisävuoteeseen: erilliset vuoteet, parkettilattia ja korkeatasoinen huonevarustelu. Komeat näköalat.
*Junior Suite Queen-huone: muhkea parivuode, parkettilattia, sauna, tilava sohva josta saa lisävuoteen kahdelle. Upeat näköalat kaupungille!

Huonevarustus:

Kaikissa normaali huoneissa on maksuton internet-yhteys, tv ( maksu- ja kaapeli tv ), minibaari, kiustenkuivain, kylpy tai suihku ja silitysmahdollisuus.

Palvelut:

Kuntokeskus My Fitness, kokous- ja juhaltilat, tilaussaunat poreammeilla, ravintola Merineitsi, Amrillo, Lobby Bar, Valuuttabaari, Pub ja yökerho Cafe Amigo. Lemmikkihuonelisä 10; / vrk. Hotellista on suora yhteys Viru-kauppakeksukseen. Maksullinen pysäköinti hotellin edessä ja hotellin omassa parkkitalossa. Lapsille Onni Oravan kirjanurkkaus, Onni Oravan aamiainen, Amerillossa lastenmenu, leikkinurkkaus.

Viru1