Viiking Spa Hotel

Viiking Spa 3

www.viiking.ee
Sadama 15, Pärnu Puh. +372 449 0500

Rakennettu A-talo 1993 (peruskorjattu). A-taloon rakennettu 2006 lisäkerros, jonka huoneet ovat C-talon tasoisia, B-talo 2000, C-talo 2003, D-talo 2012
Kerroksia 4
Hissi On (rajoitettu pääsy)
Keskustaan n.  400 m
Rantaan n.  1 km 
Ravintola On (Buffet-ruokala)
Baari On

Yleistä:

Spa Viiking-kylpylä koostuu neljästä rakennuksesta; A, B, C ja D-talo. Kylpylä sijaitsee ranta-alueen läheisyydessä, historiallisen Vallikraavin vieressä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta.

Majoitus:

Neljä majoitusrakennusta sisältää 154 nykyaikaisesti sisustettua huonetta. Suurin osa huoneista on allergiavapaita. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Myös lapsiperheille löytyy perhehuoneita.
* Standard  (AB-taloissa) kahdenhengen huoneet: huoneissa on taulu-tv, radio, puhelin, viileäkaappi, suihku sekä langaton internet-yhteys
* Superior (CD-taloissa ja A-talon 4.kerros ) kahdenhengen huoneet: huoneissa on taulu-tv, radio, puhelin, viileäkaappi, hiustenkuivaaja, suihku sekä langaton internet-yhteys. Kaikissa huoneissa parveke ja ilmastointi.
*Perhehuoneet: Kaikkiaan viisi perhehuonetta. Huoneissa on kaksi makuuhuonetta, eteinen ja suihkuhuone, taulu-tv, radio, puhelin, viileäkaappi, suohku sekä langaton internet-yhteys.
*Sviitit: Kuusi sviittiä joista neljässä on sauna ja kahdessa kylpyhuone. Vakiovarusteena hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja kylpytakit. Huoneet savuttomia ja allergiavapaita.

Palvelut:

Vesi- ja saunakeskus, kokoustilat, kauneussalonki, tutkimukset, hammashoito, kauppa sekä apteekki.
Lisäpalvelut: biljardi, saunat, posti- ja viestintäpalvelut, matkamuistomyymälä, tallelokerot, aamutakkien vuokraus, bankettien ja vastaanottojen järjestäminen myös pitopalvelu talon ulkopuolelle. 

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneushoitola sijaitsee kylpylän D-talossa. Palveluihin kuuluu: kampaamopalvelut, kosmetologin hoidot, pedikyyri, manikyyri sekä spa-hoidot. Hoitolasta löytyy myös miehille ja lapsille suunnattuja hoitoja.

Vesi- ja saunakeskus:

Vesikeskus on suunniteltu rentoutumista varten ja siitä käytetään nimitystä "Viikinkien Keidas". Saunat ovat piilossa onkaloissa ja luolissa.
Toisessa kerroksessa ovat kattopuutarha ja iglusauna.

Vesikeskuksesta löytyy:
*iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä
*vastavirtajoki
*lastenallas
*Japanilainen allas
*höyry-suolasauna
*aromi-höyrysauna
*suomalainen sauna
*kostea suomalainen sauna
*sanariumi
*poreallas
*Baari
*lämpimät lepotuolit
*Viikinkien Kota-sauna katolla

Huoltopäivät vuonna 2020: 14.5., 13.8. ja 12.11. 
Tällöin keskus on suljettuna koko päivän ja hotellin asiakkaat saavat käyttää C-talon saunaosastoa klo 15 - 22.

 

 

  viikingallas