Hestia Hotel Europa

euroopa4
www.eurooppa.ee
Paadi 5, 10151 Tallinn    puh. -372 6699 777

Keskustaan 750 m
Satamaan 500 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Hotelli sijaitsee matkustajasataman välittömässä läheisyydessä ja vain 750 m päässä Tallinnan Vanhasta Kaupungista. Hotelli Euroopa on palkittu neljällä tähdellä. Sisustuksen perustana on virolaisuus, pääasiassa Viron luonto.

Majoitus:

Hotellissa 185 huonetta, niistä 5 saunallista sviittiä. Standardihuoneissa on huoneita allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Koko hotelli on savuton.
*Standard-huone: Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, suihku tai amme, hiustenkuivain, sohva tai nojatuoli, tv, johdollinen internet-yhteys, ilmainen WiFi, minibaari, kassakaappi, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitystarvikkeet. Mahdollisuus lisävuoteeseen.
*Superior-huone: Suihku tai amme, hiustenkuivain, puhelin, tv, johdollinen internet-yhteys, ilmainen WiFi, minibaari, kassakaappi, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitystarvikkeet, tammiparkettilattia, laadukkaat kylpyhuone-kauneustuotteet, aamutakki ja -tossut, näköala merelle ja Vanhaan Kaupunkiin, parveke. Lisävuode mahdollisuus.
*Sviitti: King-size vuode, suihku ja amme tai suihku ja sauna, tammiparkettilattia, laadukkaat kylpyhuone-kauneustuotteet, aamutakki ja -tossut, tarvikkeet kahvin ja teen valmistamiseen, kaksi tv:tä, 2 wc:tä, suuri parveke merinäköalalla. Sviitti voidaan yhdistää kahdenhengen huoneen kanssa.

Palvelut:

300-paikkaine ravintola Olive A´la carte; ruokailun ytheydessä voi nauttia kauniista näkymästä pienvenesatamaan ja Tallinnan Vanhaan Kaupunkiin. Kesäisin käytössä on myös ulkoterassi 40-paikkainen lobby-baari. Suuri valikoima virkistäviä juomia, coctaileja ja kevyitä aterioita. Kokoustiloja. Welness Body & Beauty Centet- kauneuskeskus.

 

Kauneus- ja hoitopalvelut:

Kauneushoitolassa mm. klassista ja ylellistä kasvo- ja varttalojoitoja, rentouttavia hierontoja, käsi- ja jlkahoitoja, tehokkaita konehoitoja. Hoitosassa voi treenata tehokkaalla Powerplate-laitteella joka on kehitetty koko vartalon fitnessharjoitteluun, venyttelyyn ja rentoutumiseen. Fysioterapautuin palvelut.

 

euroopa3