Tervise Paradiis

terviseparadiis

www.terviseparadiis.ee
Side 14, Pärnu Puh. +372 44 51 600

Rakennettu 2004
Kerroksia 8
Hissi On
Keskustaan n. 1,5 km
Rantaan n. 200 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Neljän tähden kylpylähotelli Tervise Paradiis sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. Hotellille on myönnetty kansainvälinen Vihreä Avain-ympäristömerkki.

Majoitus:

*Standard-huone: kerroksissa 3-6, yhden- tai kahdenhengen huone. Huoneissa suihku wc, suoravalintapuhelin, TV, aamutakit, tossut, hiustenkuivain, säilytyslokero, toilettitarvikkeet, minibaari ja maksuton internet-yhteys. Useimmissa huoneissa on kaunis merinäköala. Aamiainen buffet-ravintolassa, kuntosalin käyttö, uimahallin ja saunan käyttö.
*Superior-huone: kerroksissa 7-8. Huoneissa on ilmastointi, tervetuliaisvesi, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, wc, suihku, TV, aamutakit, tossut, toilettitarvikkeet, hiustenkuivaaja, säilytyslokero, minibaari ja maksuton internet-yhteys. Kaikista huoneista on kaunis näköala merelle. Aamiainen buffet-ravintolassa, kuntosalin käyttö, uimahallin ja saunan käyttö.
*Sviitit: Olohuone, makuuhuone, sauna, avara parveke sekä sohvalla varustettu leponurkkaus. Huoneissa ilmastointi, suihku, wc, puhelin, TV, aamutakit, tossut, hiustenkuivain, toilettitarvikkeet, minibaari, säilytyslokero ja maksuton internet-yhteys. Parvekkeelta avautuu kaunis merinäköala. Sviitit ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.
*perhehuone: Huoneissa on suihku, wc, puhelin, TV, aamutakit, hiustenkuivain, minitallelokero ja maksuton internet-yhteys. Lisämaksusta minibaari. kaiksisa huoneissa parveke. Useimmissa huoneissa kaunis merinäköala.
*Invahuone:Huoneissa on huomioitu esteetön liikkuminen pyörätuolilla.Huoneissa suihku, wc, puhelin, TV, aamutakit, hiustenkuivain, minitallelokero ja maksuton internet-yhteys. Huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.

Palvelut:

Spa, suuri vesipuisto, A´la carte ravintola, bugget-ravintola, Neptun Grilli, Romantic-baari, Aqua-baari, keulaus baari, terassikahvila, Paratiisisaunat, laajennettu kuntossali, Aerobic-sali, konferenssisali, biljarsi- ja keilahalli.
Lisäpalvelut: Huoneisiin voi tilata 1 lisävuoteen tai lastensängyn. Hotellista voi vuokrata kävelysauvoja ja polkupyöriä. Silityshuone käytössä 5. kerroksessa. Tilauksesta järjestyy pasulapalvelut ja kemiallinen pesu. Ennakkotilauksesta autonvuokrausta. Hotellin vastaaotossa voi käyttää liikepalveluista-lähettää fakseja, monistaa ja tilata läjetin.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kylpylästä saa erilaisin hierontoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja, manikyyri ja pedikyyri, kylpylä, spa de luxe hoitoja, fysioterapiaa, liikuntahoitoja myös erilaisia hoitosuosituksia miehille, nuorille ja lapsille.

Paratiisisaunat:

Joulukuussa 2015 avattu saunaparatiisi, josta löytyy eri kansojen ja kulttuurien tunnetuimmat saunat: aromisauna, höyrysauna, suolasauna, sanarium (matalalampö sauna), löyöysauna, japanilainen kylpy sekä kylmävesiallas.

Vesipuisto:

Kylpylän asukkaille vesipuisto on ilmainen. Vesipuistossa on seikkailuallas, putkiliuút, vuoristojoki ja kosket, lastenallas, kiipeilyseinä uima-altaassa, lämmitetty ulkoallas sekä terassi, hyppytasanteet, porealtaat ja vesibaari.

HUOLTOPÄIVÄT 2019
*Vesipuistossa ja saunakeskuksessa on huoltopäivä joka kuukauden toinen tiistai ( paitsi kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa ). Joulukuussa on huoltopäivä 3.12.2019. Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti. Lisäksi voi veloituksetta käyttää Terviksen sauna- ja allasosastoa.
*Vesipuisto on huoltotöiden vuoksi suljettu 2.-8.9.2019. Huoltoviikon aikana vapaa pääsy saunakeskukseen " Paradiisin Saunat ".
Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat huoltopäivinä normaalisti.
*Uimahallin huoltopäivät 26.-29.8.2019
*Saunakeskuksen huoltopäivät 26.-29.8.2019
*Keilasalin huoltopäivät 7.-10.1. ja jokaisen kuukauden toinen keskiviikko

Paradiisspa

HUOM!

Tervise Paradiis haluaa aina tarjota parhaimpia lomanvieton mahdollisuuksia.

Uudistamme  III-IV kerroksen hotellihuoneita 4.11. - 6.12. ja remonttitöiden vuoksi rakennuksessa saattaa esiintyä melua.

Teemme kaikkemme, jotta työt sujuisivat mahdollisimman nopeasti ja teidän kannaltanne huomaamattomasti.

Pahoittelemme mahdollisia hankaluuksia.

Teidän Tervise Paradiis Spa-hotelli & Vesipuisto