Tervis Medical Spa

tervis12

www.spatervis.ee

Seedri 6, Pärnu Puh. +372 44 50 111

Rakennettu 2002  
Kerroksia 6  
Hissi On  
Keskustaan n. 500m  
Rantaan n. 800m  
Ravintola On  
Baari On  

Yleistä:

Kylpylä Tervis koostuu 7 toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja.

Majoitus:

Hotellissa on 494 vuodepaikkaa. Mukavat, valoisat ja hyvin sisustetut hotellihuoneet on sijoitettu 3 eri siipeen. parvekkeilta avautuu maalauksellinen näköala. Valittavissa yhden ja kahdenhengenhuoneet ( standard = 1 ja 2 talot, superior = 3 talo ). Saatavilla myös invahuoneita sekä sviittejä. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.
*Standard-huone: 1 tai 2 hengen huone 1. tai 2. talossa. Huoneissa tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku.
*Superior-huone: 1 tai 2 hengen huone 3. talossa. Huoneissa tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku. Huoneissa aamutakit, hiustenkuivain sekä säilytyslokero.
*Sviitti: Ylellisiä sviittejä on yhteensä 34, joista 11:sta on oma sauna. Erikseen makuuhuone ja olohuone. Sviiteissä Wi-Fi-yhteys.
*Invahuone: Huoneissa on tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku. Huoneiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet. Suohkutilat ovat invahuoneissa suuremmat. Standard-invahuoneet ovat yhdenhengen huoneita. Superior-invahuoneet ovat kahden hengen huoneita.

Palvelut:

Spa- ja saunakeskus, kauneussalonki Helmi, liikuntakeskus, buffet-ravintola, Muuli-baari, Purje-kahvila, suuri konferenssikeskus ( max. 286 paikkaa ) sekä kulttuurikeskus.
Lisäpalvelut: silityshuone, varhainen aamiainen, aamiainen huoneeseen, minitallekelokerot, polkupyörien vuokraus, oppaiden retket ym.

Spa- ja saunakeskus:

Spa- ja saunakeksuksesta löytyy viisi erilaista saunaa sekä allasta. Valittavana on: suomalainen sauna, infrapunasauna, suolasauna, aromisauna, höyrysauna, japanilainen kylpy, poreallas, 25 m uima-allas, lastenallas sekä hierova suihku. Keksuksen baarissa saa ostettua virvoitusjuomia.

Huoltopäivät: 19.2., 16.4., 15.-19.7., 19.11. ja 8.-12.12.2019.
Huoltopäivinä asikaat pääsevät hotellikorttia näyttämällä Tervise Paradiisin vesipuistoon ilmaiseksi ( 3 h ).

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneussalonki Helmessä saa erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja, manikyyrejä sekä pedikyrejä. Hierontoja, vesihoitoja, liikuntahoitoja, lähpöhoitoja, fysioterapiaa, kinesioteippausta, inhalaatiohoito, valohoitoa, venytyshoitoa yms. Hotellissa on myös erikoislääkäreitä mm. gynekologi, hammashoitaja sekä miesten klinikka. Kylpylässä suoritetaan myös erilaisia tutkimuksia. 

KOKO KYLPYLÄ SULJETTU HUOLTOTÖIDENVUOKSI 8.-12.12.2019.

 

 

Tervisspa