Hestia Hotel Ilmarine

Ilmarine
Pohja Puiestee 21 b, 10414 Tallinn    puh. +372 614 0900

Keskustaan 0 m
Satamaan 600 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Hotelli sijaitsee Vanhankaupungin  ja suositun sekä trendikkään Kalamajan kaupunginosan välissä. Hotellimme sopii hyvää sijaintia, mukavuutta ja erityistä tunnelmaa arvostaville hotellivieraille – hotellin avarissa sisätiloissa on säilytetty vanhan teollisuusrakennuksen tunnelmaa. Trendikäs Kalamaja suosittuine ravintoloineen on heti hotellin vieressä. Hotellissa ilmainen WiFi.

Majoitus:

Hotellissa 105 rakennuksen teollista perintöä kunnioittavaa ja samalla kuitenkin kodikkaan mukavaa huonetta.
*Standard-huone: 19 neliöisessä huoneessa on kaksi erillistä sänkyä tai parisänky, huoneesta on näköala sisäpihan puolelle tai kaupunkiin. Minibaari, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus.
*Superior-huone: kaksi erillistä sänkyä tai parisänky, huoneesta näköala rauhalliselle sisäpihalle. Ilmainen langaton internet. Kylpytakit, minibaari, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. 
*De Luxe huone: yksi parisänky ja vuodesohva, huoneesta on näköala rauhalliselle sisäpihalle. Kylpytakit, minibaari, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus.

Palvelut:

Ravintolan  à la carte -lista  tarjoa makuelämyksiä kaikkeen makuun. Kahteen osaan jaettu ravintolamme löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta. Lounge-baarissa on miellyttävät sohvat ja tunnelmallinen valaistus, joten se sopii hyvin rentoutumiseen ja ajanviettoon työkavereiden, perheen ja ystävien kanssa omia ruokia ja pientä naposteltavaa sekä juomia nauttien.
Kokoustiloissa on paljon luonnonvaloa, ja se sijaitsee hotellin rauhallisimmassa osassa, joten puitteet ovat erinomaiset työskentelyä varten.  Kokoustila on tarkoitettu enintään 28 henkilölle, ja tuolit sekä pöydät voidaan sijoitella sopivalla tavalla.
Hestia Hotel Ilmarisessa on ilmainen kuntosali, joten voit huolehtia kunnostasi ja jaksamisestasi myös matkalla. Tavarasäilytys. Hotellilla on oma maksullinen pysäköintialue.
Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta.