Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort

www.spaestonia.ee
Tammsaare 4 A, Pärnu Puh. +372 44 76 905

uusittu 2015 
kerroksia 
hissi  on 
keskustaan  n. 1km 
rantaan n. 300m
ravintola on
baari on


Yleistä:

Estonia Resort Hotel & Spa on heinäkuussa 2015 avattu, uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden kylpylähotelli. Hotelli sijoittuu entisten Vihreän ja Valkoisen talon tilalle. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

 

Majoitus:

Uudessa kylpylähotellissa on 106 neljän tähden hotellihuonetta. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjolla on myös allergiahuoneita. Koko hotelli on savuton.
*Standard-huone: Parisänky tai 2 erilistä vuodetta, aamutakit, tohvelit, pullollinen kivennäisvettä, suihku, wc, tv sekä WiFi.
Huoneeseen mahtuu 2 aikuista.
*Superior-huone: Parisänky tai 2 erillistä vuodetta, aamutakit, tohvelit, pullollinen kivennäisvettä, suihku, wc, tv sekä WiFi. Parveke.
Huoneeseen mahtuu 2 aikuista.
*Deluxe-huone: Leveä parisänky, aamutakit, tohvelit, pullollinen kivennäisvettä, suihku, wc, tv sekä WiFi. Kalustukseen kuuluu avattava nojatuoli tai sohva. Huoneisiin mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta ( 4-14v.) Kaksi huoneista sopivia pyörätuolilla liikkuville.
*Junior sviitti: Leveä parisänky, aamutakit, tohvelit, pullollinen kivennäisvettä, kylpy tai sauna, suihku, wc, tv sekä WiFi. Lasiseinästä avautuu kaunis näköala Rantapuistoon. Kalustuksen kuuluu levitettävä sohva. Junior sviittiin mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta (4-14v.)
*Sviitti: Leveä parisänky, aamutakit, tohvelit, pullollinen kivennäisvettä, kylpy tai sauna, suihku, wc, tv sekä WiFi. Lasiseinästä avautuu kaunis näköala Rantapuistoon. Kaikaissa sviiteissä levitettävä sohva. Sviittiin mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta (4-14v.)

 

Palvelut:

Spa- ja Welness, Active Spa, Spa- ja Saunakeksus, a´la carte ravijmntola NOOT sekä kokous- ja konferenssikeskus josta löytyy kuusi muokattavissa olevaa kokoustilaa.


Spa- ja Welness:

Uuden kylpylähotellin hoito-ohjelma sisältää perinteisten kylpylähoitojen lisäksi Intialaisia eksoottisia hoitoja sekä paljon muita houkuttelevia hoitoja kuten mehiläisvahahoitoja, kotiolutkylpyjä ja rohtonyyttihierontaa.

 

Spa- ja Saunakeskus:

Saunakeskus koostuu 7 erilaisesta saunasta:
*KUUMA sauna ( 100 C)
*SUOLA sauna ( 40-45 C)
*LÄMMIN sauna ( 80 C)
*LEMPEÄ sauna ( 36-40 C)
*AROMI sauna ( 55-65 C)
*HÖYRY sauna ( 45 C)
*VASTA sauna ( 100 C), virolaiset saunarituaalit ja yrttikylvyt kuuluvat tähän saunomiseen

Saunakeksuksessa on myös väliterassilla aito virolainen Savusauna (70-80 C) sekä poreamme. Iso allas, poreammeet ja lepopaikat, allasbaari, kuolleenmeren allas sekä yksityissauna Katajaklubi ( 100 C).

Huoltopäivät vuonna 2020: 6.1., 3.2., 2.3., 6.4., 4.5., 1.-2.6., 6.7., 3.8., 7.9., 5.10., 2.11. ja 7.12.

ERHsauna

Active Spa:

Active Spa antaa asiakkaille  mahdollisuuden löytää terveyden, kehon ja mielen tasapainon tarjoamalla erilaisia aktiviteetteja: FlyHigh Yoga, YogaFunc, YogaFlow, Yoga aloittelojoille, lihashuolto, pilates, bodywork, BodyPump, BodyVive, BodyJam, Rhythm&Dance ja Born to move. Aktiviteettejä varten on neljä salia: Yoga Shala, Energia sali, hiljainen sali sekä Voima sali. Apuna toimii henkilökohtaiset valmentajat. Salien lisäksi tiloista löytyy allas, johon mahtuu 25 henkilöä uimaan ja ryhmävesijumppaamaan.

ERHhuone