Tervis Medical Spa

tervis12

www.sanatooriumtervis.com
Seedri 6, Pärnu Puh. +372 44 50 111

Rakennettu 2002  
Kerroksia 6  
Hissi On  
Keskustaan n. 500m  
Rantaan n. 800m  
Ravintola On  
Baari On  

Yleistä:

Kylpylä Tervis koostuu 7 toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja.

Majoitus:

Hotellissa on 494 vuodepaikkaa. Mukavat, valoisat ja hyvin sisustetut hotellihuoneet on sijoitettu 3 eri siipeen. parvekkeilta avautuu maalauksellinen näköala. Valittavissa yhden ja kahdenhengenhuoneet ( standard = 1 ja 2 talot, superior = 3 talo ). Saatavilla myös invahuoneita sekä sviittejä. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.
*Standard-huone: 1 tai 2 hengen huone 1. tai 2. talossa. Huoneissa tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku.
*Superior-huone: 1 tai 2 hengen huone 3. talossa. Huoneissa tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku. Huoneissa aamutakit, hiustenkuivain sekä säilytyslokero.
*Sviitti: Ylellisiä sviittejä on yhteensä 34, joista 11:sta on oma sauna. Erikseen makuuhuone ja olohuone. Sviiteissä Wi-Fi-yhteys.
*Invahuone: Huoneissa on tv, puhelin, jääkaappi sekä suihku. Huoneiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet. Suohkutilat ovat invahuoneissa suuremmat. Standard-invahuoneet ovat yhdenhengen huoneita. Superior-invahuoneet ovat kahden hengen huoneita.

Palvelut:

Spa- ja saunakeskus, kauneussalonki Helmi, liikuntakeskus, buffet-ravintola, Muuli-baari, Purje-kahvila, suuri konferenssikeskus ( max. 286 paikkaa ) sekä kulttuurikeskus.
Lisäpalvelut: silityshuone, varhainen aamiainen, aamiainen huoneeseen, minitallekelokerot, polkupyörien vuokraus, oppaiden retket ym.

Spa- ja saunakeskus:

Spa- ja saunakeksuksesta löytyy viisi erilaista saunaa sekä allasta. Valittavana on: suomalainen sauna, infrapunasauna, suolasauna, aromisauna, höyrysauna, japanilainen kylpy, poreallas, 25 m uima-allas, lastenallas sekä hierova suihku. Keksuksen baarissa saa ostettua virvoitusjuomia.

 

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneussalonki Helmessä saa erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja, manikyyrejä sekä pedikyrejä. Hierontoja, vesihoitoja, liikuntahoitoja, lähpöhoitoja, fysioterapiaa, kinesioteippausta, inhalaatiohoito, valohoitoa, venytyshoitoa yms. Hotellissa on myös erikoislääkäreitä mm. gynekologi, hammashoitaja sekä miesten klinikka. Kylpylässä suoritetaan myös erilaisia tutkimuksia. 

 

Huom!

Aloitamme hotellin vastaanoton ja buffet-ravintolan uudistustyöt 22.5.2017.
Kylpylähotelli Terviksen päärakennuksen aulan sisustus muuttuu perusteellisesti. Asiakkaita palvelee tulevaisuudessa nykyaikainen vastaanottotiski ja viihtyvyyttä lisäävät kodikkaat oleskelunurkkaukset, ja uutuutena tulee myös lobby-baari.

Entinen buffet-ravintola muuttaa muotoaan ja sisustustaan. Remontin ajaksi avataan väliaikainen buffet-ravintola. Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoamme tällöin ravintolaksi muutetussa urheilusalissa. Uusittu buffet-ravintola on asiakkaiden käytössä alkaen 16.10.

Aivan uutena palveluna odottaa syksyllä asiakkaita a la carté ravintola KUU.
 

Sauna- ja vesikeskuksen korjaustyöt jatkuvat

Sauna- ja vesikeskuksessa on uudet pukuhuoneet. Tähänastisen yhteisen miesten ja naisten pukuhuoneen tilalle on nyt rakennettu kaksi eri pukuhuonetta – miehille ja naisille on jatkossa erilliset pukuhuoneet. Vierailijoiden käytössä ovat 25 m uima-allas, lastenallas, suomalainen sauna, suolasauna ja hyörysauna. Suunnitelmissa on vielä laajentaa erittäin suosittua infrapunasaunaa ja uudistaa baarin osuutta. Sen takia on suljettu myös aromisauna ja poreallas.

Sauna- ja vesikeskus on suljettu 30.08. – 01.09.2017. Hotellin asiakkaat voivat käyttää vesivoimisteluallasta klo 6.30 – 7.45 ja 16.00 – 22.00 välisenä aikana. Lisäksi 30.08. – 01.09.2017 välisenä aikana asiakkaamme voivat vierailla myös Tervise Paradiisin vesipuistossa hotellikorttia näyttämällä ilmaiseksi
(paitsi saunakeskus ”Paradiisi Saunad”).
Vesipuiston käyttö kerrallaan enintään 3 tuntia.

 Sauna- ja vesikeskuksen infrapunasauna, aromisauna, poreallas ja baari avataan asiakkaille 14.09.2017
•             Korjaustöden jatkumisen takia ei järjestetä aamuvoimistelua syyskuun loppuun asti.
•             Meidän isot korjaustyöt päättyvät 1.10.2017.

Remonttitöistä johtuen voi talossa esiintyä korkeaa melutasoa.
Me teemme kaikkemme, jotta työt sujuisivat mahdollisimman nopeasti ja teidän kannaltanne huomaamattomasti.

Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Kylpylähotelli Tervis


 

Tervisspa